fashion

fashion

Nekoliko reči...

Blog je baziran na modi i načinu života, na ovom blogu naći ćeš sve što ti treba, nemoj ga napuštati, daj mu podršku, prati ga! ;)

уторак, 14. јул 2015.

♥How to choose the right shoes♥

Ćaooo!
Svi mi nekada imamo problema da odaberemo odgovarajuće stvari i veoma smo neodlučni po pitanju toga, a pogotovo kada je obuća u pitanju.


Sto pari cipelaaaa, sto pari patika... I šta sada odabrati??


Ohhhh my Goshhh!!!
Converse Trainers, Best Shoes Ever!!

Svi znamo da su Converse patike hit ovog i prošlog leta, ali i da nikada neće izaći iz mode, dok su tu i štikle bez kojih devojke ne bi mogle da žive. 
Ceo život u ravnom!?
To bi za devojke bilo PROPAST ili APOKALIPSA svetaa! 

Negoo, da se mi vratimo na to " Kako odabrati obuću? "

1. Prva stvar koju morate da znate kod odabira obuće, jeste, po šta ste krenuli? Šta ste planirali da kupite?
Prvo to morate da shvatite. Jer, ipak treba vam bar neki razlog kupovine obuće. Dobro, znamo da converse starke idu na sve, ali, moraš malo i pogledati kakve boje su uglavnom tvoje stvari, jer nije baš lepo videti dve potpuno različite boje! ;)



2. Eee super, sada ste skontale šta vam treba, trebaju vam npr duboke crvene converse starke. Idemo u potragu! A kako? - Lako! ;)


3. Eto, našli smo model ( ovaj gore ↑ ), tako da sada krećemo u prodavnicu patika. Da bi nabavila ovakve patike trebaš da odeš u Converse Prodavnicu Patika naravno. Tamo pogledaš cene i uzmeš patike koje ti odgovaraju, a pre toga ih naravno probaš, jer nisu sve patike istog kalupa.


4. Kada nađete odgovarajuće starke, patike, odmah morate prodavca-prodavačicu da pitate da za njihovu  
" garanciju ", jer ipak nemojte da budete toliko samouvereni u ove patike i njihovu marku. A to vam kažem jer sam imala drugaricu koja je kupila original converse starke u boji i koje su joj se posle 1. pranja izbledele. :(

NAPOMENA: Bitno je da svaku obuću birate sa stilom, promišljeno, a ne samo da je uzimate, eto zato što nemate takav par kakav ima vaš prijatelj ili neko drugi, jer ipak obuća isto učestvuje u vašem stajlingu i veoma je bitno šta kombinujete.

- Nadam se da sam vam bar malo pomogla, kada su u pitanju ovakvi zadaci, kako da pronađeš odgovarajuću obuću... I naravno, ne zaboravite Giveaway! Učestvujte! A do sledećeg posta... 



Budite u trendu!
Kisses, kisses   - Gaga



Нема коментара :

Постави коментар