fashion

fashion

Nekoliko reči...

Blog je baziran na modi i načinu života, na ovom blogu naći ćeš sve što ti treba, nemoj ga napuštati, daj mu podršku, prati ga! ;)

среда, 11. март 2015.

♥DIY - room decor, stuffs....♥

Ćaoo!!
Znam da nam dolaze lepi prolećni dani a mi ne znamo šta da radimo... Ubijamo se od dosade, dobro, sem što radimo domaće zadatke... Ali zašto ne bi nešto učinili za naše sobe? A šta biste mogli? :( E to ćete upravo sada da vidite! ;)

1.DIY room decor-pictures

Ako imate viška i to još neukrašene police odmah ih iskoristite! Okačite ih na zid, po nekoj svojoj šemi i na jedan konopac nanižite svoje slike to jest vaše uspomene a potom ih zakačite štipaljkama.
Inspired by: Tumblr
Evo kako bi to izgledalo:





















2.DIY-bedroom wall decor

U prošloj ideji smo se poigrali sa slikama i policama, a možemo i ponovo sa slikama... Što da ne? Ovaj put radimo bedroom wall decor. Ako imaš viška prostora u sobi na nekom zidu uvek možeš da ga sa ljubavlju popuniš. Tako možemo da nacrtamo jedno veliko srce na zidu, ali tankom olovkom, da se ne vidi... Onda samo poređaj slike po zidu da slike daju smisao tom srcu. Uživajte!
Inspired by: youtubevlogs
Ovako to izgleda:






























3.DIY-wall quotes

U sledećem koraku ćemo se poigrati sa starim novinama. Umesto što bacate svoje novine kada ih pročitate, ali možete da ih iskoristite. Nađite na internetu svoj omiljeni citat i uzmite novine i isecite prilčno krupna slova, tako da mogu da stanu na zid. Iseckajte slova, poređajte ih izalepite svoj citat na zid iznad svog kreveta. Možete staviti lapice oko citata kao dekoraciju.
Inspired by: Tumblr
Evo kako i izgleda:











Ovo je bio room decor, tema: zidovi, police ,slike...
Budite sa mnom i u sledećem postu kada objavljujem kako možemo na lak način da ukrasimo naš sto, naše sveske, ali kako i da napravimo i dizajniramo našu sopstvenu odeću. Nisam htela više da vas davim. Neizvesnost raste! Vidimo se u sledećem postu! ;) Love you gys!


                                                                      Budi u trendu!
                                                         Kisses, kisses      -Gaga

Нема коментара :

Постави коментар