fashion

fashion

Nekoliko reči...

Blog je baziran na modi i načinu života, na ovom blogu naći ćeš sve što ti treba, nemoj ga napuštati, daj mu podršku, prati ga! ;)

субота, 7. март 2015.

♥Spring Coming!♥

Ufff!!!

Za nekoliko dana i nama se proleće bliži a ne znaš šta pre obući! Zato sam ovde ja i sada nastaje magija!
Zaviri u moju kolekciju "Spring Coming" i dodaj u komentar po tebi  najbolji autfit! Enjoy!!!


Autfit br. 1
Glam💄🎀

Slatka mala haljinica sada je veoma šik + ova prelepa kožna jakna koju već imam = Fabulozna modna diva!
Ako planiraš sa drugaricom u grad,ova kombinacija je savršena za to,ali nemoj zaboraviti ove neodoljive čizmice!!! ;)

Autfit br. 2
.

Jojj!! Svako bi poželeo bar jedan par ovih extra converse starki! Bez ovakvih jednih običnih converse starki nema ništa od tvog stajlinga. One su šik,sjajne i uvek u modi! Na sve se nosi i nikada iz mode neće izaći.
Ovakav šorc je prelep za one devojke koje imaju veoma izražajnu i veoma lepu zadnjicu,jer je zato šorc i skrojen,da istakne najlepše lepote ženskog tela! O torbici nema šta da se priča kao ni o ovom potkošulju ili šta je već.Sve u svemu ovakvu kombinaciju uvek možeš nositi kada ideš u šoping jer su starke potpuno ravne i udobne kao i sama kombinacija!

Autfit br. 3


Sweety!! Ove predivne boje,ne samo da su boje proleća već su i veoma nežne i blage!Ovakve "nežne" boje uglavnom nose one stidljive osobe,po meni.Nisu nešto isticajne,jake i upadljive,tako da ako ne želiš da budeš baš u centru pažnje uvek možeš ovo da nosiš.Preslatke platnene baletanke i košuljica su tako neodoljive i slatke da bi svako poželeo da je ima! Tako da,ako ideš do centra,u popodnevnu šetnju uvek je prijatno da ovo nosiš,naravno ništa bez naočara! ;)


Autfit br. 4

>.<.

Brr... Malo se smrznem i na samu pomisao da ovo nosim na proleće.... Ipak je to malo svežije,nije to baš jako toplo da možemo tako da se oblačimo...Ali,znamo da je ova kombinacija neodoljiva i zašto se onda ne bi poigrali malo sa njom? Da nam ne bi bilo hladno u suknjici možemo obući najlonkice boje kože,a na gornji deo,tj, na ovu malu kratku majicu obučemo jedan lagani džemperčić (ispod).

Autfit br. 5

.















Mirno!!!Voojnooo!!!
Hhahahah... Ovo je jedna od "replika" vojne uniforme.Samo je kraća lepša i veoommmaaa moderna!
Ovakav način odevanja o vama govori da ste veoma kul osoba i u "fazonu" kako bi se reklo!
Predivan vojni šorc + krem kanađanke + top majica + šik lanac =  Girl Soldier! Hhahaha... Stvarno savršena kombinacija!Veoma je super za malo toplije dane i veoma ju je udobno nositi sem ovih malo teških kanađanki... :(


To bi za sada bilo to! Postoje na stotine predivnih kombinacija koje su zaista predivne ali ovo su mi omiljene.Ako želiš da vidiš više ovakvih kombinacija možeš me naći na:http://weheartit.com/dragana_tanasic_gaga




                                                                                                                    Budite u trendu!

                                                                                                          Kisses,kisses  -Gaga

Нема коментара :

Постави коментар