fashion

fashion

Nekoliko reči...

Blog je baziran na modi i načinu života, na ovom blogu naći ćeš sve što ti treba, nemoj ga napuštati, daj mu podršku, prati ga! ;)

недеља, 15. март 2015.

♥ Autfiti za nezaboravne žurke i rođendane! ♥


Ćaoo!!
Danas objavljujem post u vezi autfita za žurke i rođendane! Nadam se da će vam se svideti! Ovaj post sadrži sve što ti treba da se spremiš za izlazak. Enjoy!!!
Predstavljam:
- Šminku
- Autfite 
- Hairstyle (već je dato)

1.Žurka na splavu

 Ako idete na neku rođendansku žurku na splavu i to je na leto e onda nema šta da se priča.
Prvo i osnovno što će ti trebati je kupaći kostim.Ali onakav kupaći kostim koji možeš da obučeš ispod lagane i opuštene odeće.

Primer kupaćeg kostima:




















Primer odevne kobinacije preko kupaćeg kostima:















Primer obuće:












Primer šminke:












Modni dodatak:





 Sve ovo izgleda kada se spoji savršeno, uostalom veoma opušteno i lagodno da bi mogli da se osećamo opušteno, i ako nam se malo digne haljinica opet će nam se videti kupaći kostim. Tako da je ova kombinacija najbolja kada idemo na zabavu na nekom splavu ili brodu, na neku pool party. 


2.Obična žurka u stanu, kod kuće, u dvorištu

Ako idete na neku najobičniju žurku a ta žurka je negde kod vašeg druga ili drugarice kući ,onda se preporučuje ovakva vrsta odvevanja i šminke:

Primer odevne kombinacije:




















Primer obuće (+ modni dodatak - tašna):











Primer šminke: 











3. Žurka u lokalu

Za ovakav tip partija oblačite šta god želite, tako da možete da obučete farke, košulju, haljinice, suknjce itd. Ali evo jedne kombinacije bez koje ne bih mogla da zamislim izlazak, a ona je u nekom rok fazonu.

Primer odevne kombinacije:









Suknja govori retro, ali vi u njoj kažete – seksi sam i nek to svi vide. Svima je već odavno poznato da su pastelne boje ludilo ove sezone, tako da nije na odmet imati jednu ovakvu. Ovakva suknja će se blago njihati dok vi hodate i to joj daje dodatni šmek. Prati liniju kukova i nogu, divno se kombinuje uz košuljice i neke fine ravne cipele. Jednostavno, samo zamislite sebe u njoj i sigurno ćete je poželeti u svom garderoberu.

Primer šminke:


Primer obuće:










Eto, to su te 3 kombinacije koje bih ja obukla na ove 3 zabave. Veoma su praktične i možete uživati kada ih nosite na bilo kojoj zabavi.
Nadam se da vam se svideo post i da će vam pomoći prvenstveno vama devojke koje ne možete da se odlučite šta da obučete za rođendan, izlazak ili neku žurku.
                              Budite u trendu!
                       Kisses, kisses  -Gaga

Нема коментара :

Постави коментар