fashion

fashion

Nekoliko reči...

Blog je baziran na modi i načinu života, na ovom blogu naći ćeš sve što ti treba, nemoj ga napuštati, daj mu podršku, prati ga! ;)

недеља, 8. март 2015.

♥Spring Coming!-part 2♥

Ćaoo!!!
Šta se radi?
Ovaj put sam odlučila nešto drugačiuje I eto,odlučila sam da napravim Spring kolekciju ali za momke.
Tako da... Enjoy!


Autfit br. 1



















O-la-laa!! Ovaj šarmantan dečko iz muškog bojbenda 1D sve oduševljava svojim stajlingom.Uvek se oblači savršeno,nema nigde greške,možda je tu bilo nekih malih modnih promašaja, ali svima nam je 100% prošlo kroz prste.... Zar ne? No nego da se vratimo mi na njegov look. Kaput je sjajan kao i obuća koju nosi. Ponajviše mi se sviđaju farke i majica, a sve to zajedno daje jedan savršen look. Bravo Harry! Samo tako nastavi!

Autfit br. 2














Oooo...... Iz kog je je ovaj dečko filma izašao??
Sve u svemu savršen je,i jako je šik i u fazonu... Njegove košulje su sjajne i obe su na svom mestu.Ono što bih volela i ja da imam jesu te SAVRŠENE čizmice. Ova kombinacija je savršena za momke koji vole da slušaju metal,rock pa čak i rege muziku... Sve je sjajno kod ovog momka, nema nikakvih primedbi. ;)


Autfit br. 3














Yeahh, let's go!!! That's it!
Malo repaa... Hhahaha... Zar ne mislite da je ovaj momak stvoren da bude teen reper?
Po stajlingu bih rekla DA, ali ta njegova mila faca mi ne obećava ulogu repera. Tako da ništa od repera za njega, ali odeća bi i mogla da prođe za stajling nekog DJ-a, zar ne?
Ova tako kul kapa sjajno ide na njegovu frizuru, tj ona ide na kosu svih momaka koji imaju malo duže šiške, kao i ovaj  dečko ovde. Majica je sjajna kao i farke. Sve pohvale! Ovaj dečko je savršeennn!! ;)

Autfit br. 4

















Baby, baby, baby, oh
Like baby, baby, baby, no
Like baby, baby, baby, oh
I thought you'd always be mine, mine....

Hahaha.... Ovaj predivan momak ostavio je veliki utisak na sve njegove fanove,ali ne samo i na njih... Ima svoj stil i taj fazon odevanja koji je stvarno fenomenalan. Ovo je dokaz da jedan dečko može isto tako da izgleda ko i Justin tako što će samo obući belu majicu i naravno crne farkee....
Iako se ovako obično obukao velika je faca i jednostavno je neodoljv! :)

Autfit br. 5















OMG!Look him! Stvarno savršen! Opuštena varijanta Payna je skorz kul. Ovaj teksas prsluk je skroz šik i super mu stoji. Veoma mi se sviđa njegov izbor patika kao i boja a sve to zajedno izgleda veoma moderno i in. Nema šta da se zameri ovom pevaču, svaka čast Payne na izboru odeće, stvarno ti stoji!!! ;)



Ovo su bile mojih 5 omiljenih kombinacija za momke, vidimo se u sledećem postu sa još novih super saveta za modu. 


                                                                                                         Budite u trendu! 

                                                                                                Kisses,kisses   -Gaga

Нема коментара :

Постави коментар